Hjem Bryghuset Øllet          
   

 

 

 

 


Læs om vores øl
Køb øllet
Besøg bryghuset
   

 

 

 

Bryghuset

 

Vores bryghus udmærker sig ved at være let at overskue. Alt foregår i et stort rum på cirka 175 kvadratmeter. Det gør det nemt og overskueligt at se arbejdsgangen og hvordan øllet bliver til.

Vi laver alt omkring vores øl selv: brygning, lagring, tapning, etikettering og levering direkte til forhandlere. Brygning, tapning og etikettering foregår altsammen forholdsvis manuelt, så der skal arbejdes for at kunne levere øl. Det er samtidigt med til at skabe den unikke smag som man kun opnår ved denne metode.

Vi viser gerne bryghuset frem, både for individuelle mennesker i vores åbningstid om fredagen, og for grupper efter aftale.

      

      

Kapaciteten på vores bryganlæg er cirka 750 liter færdigt øl per bryg. Det meste bliver tappet på flaske, dog tapper vi noget på fad til særlige lejligheder og arrangementer og til salg direkte til private.

Vores bryggeudstyr er altsammen købt nyt. Selve bryggekarene er fra Tyskland, tankene og etiketteringsmaskinen er fra Italien, og tappemaskinen er fra Ungarn. Flaskerne er fra England, maltmøllen fra Tyskland og pumperne fra Italien.

   
   
   
 

  Copyright © 2006-2011 Virklund Bryghus, tlf. 6126 9266

 
Om os  
Home